<< Antes Fotoblogg -

Rally SM, Vinterpokalen 2010 lördag

Idag var det alltså dags för Rally-SM igen. Ville och jag åkte först till Göransson Arena där vi kollade på några bilar. Eftersom vi inte köpte någon karta (svindyrt!!) så stod vi och väntade utanför arenan tills bilarna åkte till banan, så då följde vi efter :)
Vi hamnade i Jäderfors och stod i sista kurvan före mål. Jobbigt att ta sig dit och hitta en plats, mycket snö att pulsa i. Men det var det värt, blev nöjd med flera av bilderna! Lite tråkigt bara att det var så mkt snö att vi inte var så sugna på att leta nya platser. Så det blev många bilder i samma vinkel...
Som sagt, mycket snö var det

Rally SM, Vinterpokalen 2010

Idag började Vinterpokalen 2010 på Rörberg Motorstadion så jag och Ville åkte dit för att fota. Det började inte alls bra eftersom det fanns för några parkeringsplatser så man fick parkera mitt på en liten skogsväg och gå många hundra meter. Väl framme vid banan hittade vi ingen bra plats så vi gick mest runt, tog någon bild då och då. Dåligt ljus och tjock dimma gjorde att fotograferingen blev svår, så det blev att använda blixt hela tiden.

Sen när vi skulle åka hemåt så fick jag backa hela vägen på den där smala skogsvägen. Ingen belysning där så Ville fick lysa upp vägen med mobillampa :P

Imorgon blir det mer rallybilder förhoppningsvis, i dagsljus!

Olycka!

Idag var jag och Putte till Högbo för att fota lite, men blev inte så nöjd med bilderna så det blir inga bilder därifrån :P
När vi var på väg hem så ser jag blåljus som blinkar mitt på Högbovägen, kommer närmare och ser att det är en person som ligger på marken också. Tänkte att det där måste jag fota. Kör in på en parkering i närheten och går ut på vägen. Måste ha kommit bara någon minut efter det hade hänt för efter en stund kommer det ambulanser, brandbil och en polisbil. Jag tog massa bilder innan jag åkte hem, läste då att det var en person på cykel som blivit påkörd av en bil. "Förd till sjukhus med möjlig fraktur"
Man borde bli nyhetsfotograf kanske ;)
Här är några av bildernaKungsberg

Följde med pappa till sommarstugan i Kungsberg för att han skulle skotta bort all snö på taket. Så jag passade på att ta lite bilder..
Pappa kämpar med snön :)

22 feb

Åkte ut en sväng idag för att fota men det var kallt och det blev inte så många bilder, bara panoramabild som jag redigerade. Så lägger väl ut den :)
Har även gjort en ny vattenstämpel som jag ska ha på mina bilder. Gillar denna mer än den förra.

Klicka på bilden för att se den större!

Snowflakes

Riktigt tråkigt väder med massa massa snö och blåst. Såg att det hade fastnat snöflingor på ett fönster så jag tog några bilder. Lite kul att ingen flinga är den andra lik :)

Kungsbergets snowpark

Idag åkte jag och Per upp till Kungsberget för att fota de som åker i snowparken. Grymt jobbigt att gå uppför backen, tog säkert en halvtimme.. Vi ställde oss vid det första stora svarta hoppet, väntade och väntade men ingen vågade hoppa.. Sen kom det några som hoppade iallafall.. Men vid ett annat mindre hopp var det folk hela tiden, så vi gick dit.

Blev riktigt nöjd med flera av bilderna, höll på att förfrysa tår och fingrar men det var det värt :)

Klicka på bilderna för att förstora


Får bli en liten översiktsbild på övre delen av parken också

Limefoto..

Idag hade jag rätt tråkigt så jag åkte till affären och köpte en lime som jag tänkte fota. Började att ta några bilder i ministudion sen blev det att leka med lite vatten :)

...

Har inte fotat någonting idag eftersom det varit så tråkigt väder... Men jag har lagt till några nya kategorier till höger här på bloggen som gör det enklare att hitta bland mina bilder och inlägg. :)

Kan också bjuda på en bild som Ville tog på mig i söndags när vi var ute och fotade.

15 feb

Var ut på en långpromenad på förmiddagen med Putte och kameran var självklart med. Riktigt fint ute med all frost på träden :)
Tänkte åka ut och ta några bilder på solnedgången också men jag körde fast med bilen i snön. Hade svårt att komma loss och efter typ en halvtimme så kom det en annan bil och drog upp mig. Riktigt surt när jag missade solnedgången, det var så fint med ljuset + att det var dimma.. Det blev bara en bild som jag tog på hemvägen.

Foto 14 feb

Idag åkte jag och Ville ut på förmiddagen och fotade lite i det underbara vädret, innan han skulle åka hemåt. Det var faktiskt riktigt skönt i solen, så våren kanske är påväg snart :)
De tre första bilderna är tagna med fisheye
"Ta en bild på mig när jag åker" sa han - Och det gjorde jag
Gjorde ett litet test bara, från vidvinkel till full zoom. Klicka för att se större.

13 feb

Åkte ut med Ville idag för att fota lite. Det har ju ganska soligt väder nästan hela veckan, men när vi ska ut så är det självklart mulet... Åkte runt hela Sandviken flera ggr innan vi kom på vad vi skulle fota. Mot eftermiddagen blev det faktiskt lite sol så då tog vi några porträttbilder bland annat.

Den här tog Ville på mig som jag tyckte blev dagens bästa bild.
Blev en kvällsbild också

Railjam

Var till Jerntorget ikväll där det var Railjam. Det är ganska mycket underhållning på stan nu eftersom det är Melodifestivalen här i stan på lördag. Sjukt kallt blev det efter en stund, blev inte så nöjd med bilderna heller eftersom jag var tvungen att använda blixt. Det var så dålig belysning...
Ibland kom åkarna lite för nära

Studiofoto

Åkte hem till Per idag för att lämna tillbaks Canon 5D som jag hade lånat, passade också på att fota lite i studion medan jag var där. Det var svårt att hitta på något att fota så det blev några produktbilder bland annat.
Sista bilden är på en träskulptur som jag tyckte blev ganska häftig.

8 feb

Åkte till Högbo en sväng idag och gick runt där för att det var så fint väder, solen värmde faktiskt!!

Några bilder blev det också

RSS 2.0