<< Antes Fotoblogg -

31 okt

Blivit dåligt med uppdateringar på sista tiden har jag märkt.. Har inte rört min kamera på över en vecka men idag gick jag ut på en promenad och kameran följde med. Men fanns inte så mycket att fota :P

Praktik, Ishockey och katter

I torsdags började jag på praktik hos Per i hans nya studio BrobergFoto som ligger på Storgatan i Sandviken. Ska vara där i tre månader och det ska bli kul att få något att göra + mer erfarenhet :) har hjälpt till att renovera lokalen och i förrgår var det alltså öppningsdags!
Ska lägga upp några bilder på studion snart när vi har gjort i ordning lite mer..

Sen på kvällen åkte jag och Ville till Gävle för att se på Brynäs - Skellefteå.
Brynäs vann med 2-1!
Innan matchen var vi hem till mamma för att fota syrrans kattungar som hon fick i onsdags när hon fyllde år :)

Bröllop 16 okt

I lördags var det bröllopsdags! Vi träffades i Vårvik utanför Gävle för porträttfotograferingen och den gick mycket bättre än väntat, var lite nervös innan då det inte gick helt bra förra gången..  Efter vi var färdiga där så åkte jag till Bomhus kyrka där vigseln var. Det var både bröllop och dop, för deras son skulle döpas samtidigt.
När allt i kyrkan var klart så åkte jag till Sjömanskyrkan precis bredvid Gävle Central där efterfesten skulle vara och tog ett par bilder.
Nu när alla bilder är färdiga så är jag nöjd med många bilder, kanske lite för hårt blixtljus på vissa men kan skylla på att jag inte är så van med flera blixtar :)
Fast huvudsaken är ju att brudparet blir nöjda med bilderna!

Solig dag i Forsbacka

Var till Forsbacka i söndags för det var så fint väder. Hade lånat Pers kamera för att jag fotade ett bröllop på lördagen så det var extra kul med nya saker :) (bilder från bröllopet kommer när jag har tid att lägga upp dem...)

Höstpromenad

Gick ut på en långpromenad idag med Putte, var ute i över två timmar. Riktigt härligt väder var det, lite kallt bara...

Alla bilder är fotade med Canon 50mm/f1.8


Tvingade Putte att vara modell i en häftig tunnel vi hittade :)

HöööööööstFöretagarforum, Göransson Arena

Var till Företagarforumet i Göransson Arena idag med Per, tog med kameran också så de blev ett par bilder..
Insidan på en limousine

BMW 523i

Var till Uppsala i fredagskväll med Niklas och Sandra och hämtade en helt ny BMW 523i, årsmodell -10 och på söndagen åkte vi ut och tog några bilder på den :)

Dimmig morgon

Igår morse åkte jag ut vid 8-tiden för att det var frost, dimma och sol..
Åkte till en strand här i närheten men där hade dimman försvunnit så jag åkte till en annan sida av sjön och där var dimman kvar!
Var på väg hem när jag ser de här fina solstrålarna så jag var tvungen att stanna :P

RSS 2.0