<< Antes Fotoblogg -

Foto...

Var till Sala idag med Per för att flygfota lite. Blåste grymt mkt men det blev några bra bilder. Fast jag fotade inget där, höll bara i ballongen :P
Sen nu ikväll ville en som heter Philip ut och fota och få tips.. Aldrig träffat honom förut men de va trevligt, vi åkte till Högbo :)
Blev inte så mkt fota utan förklarade mest lite allmänt om kamerainställningar och sånt..
Två bilder bjuder jag på iaf!

Gävle..

Igår var det härligt väder så jag åkte till Boulognerskogen i Gävle för att fota. Efter jag gått runt där så åkte jag till Alderholmen för att ta några HDR-bilder också.. Sen när jag fotat klart åkte jag och hälsade på mamma :)

26 maj

Hade tråkigt idag så åkte ut en sväng med bilen för att se om jag kunde hitta några fina ställen att fota på..

Högbo

Åkte till Högbo med Putte idag... Har fått låna Pers macroobjektiv igen så det blev mest macrobilder :)

Testpilot


Det här har jag och Ville anmält oss till :)


Smartson söker Testpiloter till Canons nya systemkamera EOS 550D. Om man blir uttagen som testpilot får man testa kameran kostnadsfritt i en månads tid. Man förbinder sig endast att svara på ett webbaserat frågeformulär samt skriva i sin egen blogg eller i gemensam blogg som Smartson skapar åt testpiloterna. Efter genomfört test får man behålla kameran.

 

Anmälningstiden går ut den 30:e maj 2010 och man anmäler sig här


Konfirmation

Idag följde jag med Per för att fota en konfirmation i Österfärnebo. Egentligen var det bara planerat att han skulle fota en gruppbild och porträtt men vi stannade under hela konfirmationen så det var roligt :)
Gruppbilden och porträtten gick väl sådär, Pers kamera krånglade (i värsta fall skulle han fått låna min) och ungarna ville inte riktigt vara med på bild :P fast sen gick allt bra!!
Nu har jag redigerat mina bilder i över 3 timmar så lägger upp lite blandat bara..
Som ni ser är mina bilder större än vanligt och det är tack vare Johanna som har hjälpt mig lite med koden! =)Verkade som hela byn var där :)


Gysinge

Idag var det jättehärligt väder så jag och Putte åkte till Gysinge för att fota. Gysinge är ett fint ställe på sommaren, ligger precis vid Dalälven. Blev nöjd med nästan alla bilder som jag redigerat så det var en bra dag! :)

....

Hängde med Per till Örbyhus (några mil från Uppsala) igår på en bostadsfotografering. Det var en mysig sommarstuga som skulle säljas, fast jag tog ingen bild på den kom jag på :P Det var en liten sjö några hundra meter från stugan så vi gick ner dit och kollade lite. Så en bild blev det iaf. Det var underbart väder och sjukt varmt!!
Sen på kvällen blev det väldigt mycket dimma så jag frågade Putte om han ville följa med ut och fota lite, och det ville han :)
Vi åkte till Hedåsen. Bilderna såg mycket bättre ut i kameran än på datorn så jag blev lite besviken...
Tog först en bild vid fobollsplanen i närheten där jag bor :)

Ute i trädgården...

Var sugen att fota idag men visste inte vad så jag gick ut på baksidan i trädgården och hittade lite motiv :P

Porträtt inför bröllop

Idag åkte jag och Per till Boulognerskogen i Gävle för att fota ett brudpar som skulle gifta sig. Dom ville bara ha fotografering innan bröllopet därför blev det inte några bilder från någon kyrka..
Det jag skulle göra var väl mest att assistera Per eftersom det var ganska mycket att bära och göra i ordning. Passade även på att ta några bilder själv när jag hade tid :)
Några "behind the scenes" blev det också :P

Boulognerskogen

Var med Per idag och när han skulle på ett möte i Gävle så gick jag runt i boulognerskogen och fotade medan jag väntade. Några bilder blev det..

Rösta? :)

Jag är med i en fototävling på en blogg och det hade varit roligt om ni röstade på min bild, bara att klicka på länken under - kommentera och skriva nr 2! :)
http://idaelfs.blogg.se/2010/may/finalisterna-i-foto-tavlingen.html

Gävle

Igår åkte jag och Ville till Gävle för att kolla lite på crusingen som går där varje vår. Vi kollade på bilarna max en halvtimme sedan blev det för tråkigt och kallt för att stå stilla bara.. Då gick vi runt i stan och fotade lite.

Gräääs

Hade inte så mycket att göra idag så gick ut på baksidan i trädgården och fotade grässtrån med vatten på :P
Första gången jag testar såna här bilder men blev nöjd med dom :)

Högbo

Åkte en sväng till Högbo idag för att fota lite :)

RSS 2.0