<< Antes Fotoblogg -

Ishockey

Ikväll åkte jag och Ville till Gävle och Läkerol Arena för att titta när Brynäs spelade mot Linköping. Förväntningarna inför matchen var inte så bra eftersom Brynäs lag har flera skadade och några spelar JVM. Matchen började jämt och efter nästan halva första perioden gjorde Linköping första målet men efter knappt en minut efter blev det 1-1.
Matchen var ganska jämn tills Brynäs gjorde 5-3 med bara några minuter kvar av sista perioden. Det sista målet kom i öppen bur.
Matchen slutade alltså 6-3 till Brynäs!

Här kommer några bilder som jag tog
Klicka på bilderna för att förstora!
Sen när vi skulle åka hem från matchen så var det så kallt ute att min bil inte ville starta, men så fort jag öppnade motorhuven så stannade det folk direkt och frågade om vi behövde hjälp. Och efter en kort stund brummade bilen igång. Tur att det finns snälla människor! :)

Fotodag i Högbo

Det var längesen jag la ut ett blogginlägg nu, men har inte fotat så mycket under julen + att det har varit tråkigt väder..
Men idag var det soligt, väldigt kallt och fint ute så jag och Ville åkte till Högbo och tog några vinterbilder!

HDR
Foto i Gävle

Idag ville mamma ha skjus till Gävle efter jobbet och snäll som man är skjusade jag henne. Passade på att fota efter jag hade släppt av henne också. Julen är ju snart här så jag fotade lite julstämning, med all fin belysning och sånt. Så är är några av bilderna.

Klicka för större bilder


Gävlebocken är död!


Forsbacka

Ännu en ganska solig och kall dag så man lär ju passa på att fota medans det är så fint ute, så jag åkte till Forsbacka idag. Fötter och händer håller på att förfrysa men vad gör man inte för några fina bilder :)

Klicka för att se större bildNu blir det att åka och äta julbord! =)

Foto 21 dec

Åkte ut på en fototur med Ville, vi funderade länge på vart vi skulle åka och eftersom vi inte kom på nåt bra ställe så blev det att åka till Högbo (som vanligt). Men det som är bra med Högbo är att det alltid finns något att fota, och idag var det riktigt fint med all snö på träden och färgerna från solnedgången. Men DET VAR SVINKALLT!
Ville och hans fisheye

Julklappsrush

Idag åkte jag och Ville till Gävle och Valbo Köpcentrum för att köpa de sista julklapparna. Började med att gå in på Åhlens, Indiska och sen vidare till Gallerian Nians butiker. Och när dagen var slut hade vi faktiskt hittat de klappar som vi tänkt köpa. Blev en rolig shoppingdag, inte så rolig för plånboken kanske... Men gratis kaffe och lussebusse från Waynes Coffee blev det iallafall, två ggr ;)
Sen åkte vi till Valbo och där tog jag de flesta bilderna.

Klicka på bilderna för högre upplösning

Folk julhandlar förfullt


Jag avslutar med en bild från Sandvikens Kyrka.

19 dec

Nu när det har varit såhär kallt har jag inte varit ute med bilen på flera dagar så idag tog jag en sväng för att motorn inte skulle frysa ihop totalt. Och golfen startade finfint. VW kan man alltid lita på :) Och det blev även några bilder såklart.

Klicka på bilderna för att se i högre upplösning

Så här såg det ut på insidan av rutan på bilen

Åkte ut till sjön en sväng


Åkte hem till Fredde en stund och fikade. Här är en lite suddig bild på Myzan :P


En iskall promenad

Soligt, mkt snö men kallt idag. Gick ut på en promenad på förmiddagen och tänkte ta lite vinterbilder. Men det blev en kort promenad på en halvtimme, termometern visade -13 grader och det var väldigt kallt :P

Klicka på bilderna för att se i högre upplösning

Saik - Västerås

Ikväll gick jag på min första bandymatch i Göransson Arena. Det var alltså Sandvikens AIK som mötte Västerås SK. Här kommer några bilder som jag tog från läktarplats.

Klicka på bilden för att se i högre upplösning!


Matchen slutade 6-1 till SAIK!


Den riktiga vintern!

Då var äntligen vintern här! Skönt att allt blir så mycket ljusare så fort det kommer snö :)
Var iallafall till Högbo idag med Putte och tog lite bilder. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol =)
Ikväll ska jag gå på bandymatch så då blir det säkert några fler bilder!

Snö och vattenbilder

Äntligen har första snön kommit!
Såhär såg det ut imorse när jag vaknade
Klicka på bilden för att se i högre upplösning.
Fotade lite vattenbilder idag också :)
Riktigt kul att fota sånt för ingen bild blir lika, det svåra är att ställa in så skärpan blir bra..

14 dec

Åkte ut till sjön idag och hade turen att få se solen titta fram så jag passade på att fota lite =)

13 dec

Idag när jag vaknade var det soligt och så fint med snön så jag smsade Putte och vi åkte till Högbo och fotade. Väldigt kallt i början men vi gick runt hela sjön och blev varm efter en stund.
Här kommer några bilder:
Putte fotar :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0